telefoon: 070 201 20 27

Visie

Henriëlla Thuiszorg streeft er naar goede dienstverlening en zorg te leveren aan cliënten van verschillende culturele achtergronden. Hierbij staan zelfbepaling, holistische mensvisie en kwaliteit centraal.

Zelfbepaling

Cliënten die zorg afnemen bij Henriëlla Thuiszorg bepalen zelf weke zorg zij nodig hebben. Daarin zijn zij volkomen vrij en onafhankelijk.

Holistische mensvisie

De mens is een ondeelbaar geheel van somatisch, psychisch en sociaal functioneren. Het zorgaanbod, de zorgverlening en de benadering van de hulp vragende zal zowel aan het lichamelijk, het geestelijk als het sociaal functioneren van de cliënt recht doen. Er is aandacht voor de omgeving van mantelzorg en andere hulpverleners.

Kwaliteit

  • Productkwaliteit
    De medewerkers van Henriëlla Thuiszorg creëren samen met de cliënt de kwaliteit van de dienstverlening. Wij selecteren medewerkers met eigenheid, kwaliteit en die aandacht voor culturele diversiteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij investeren in opleiding van kennis en vaardigheden en willen medewerkers ontwikkelingskansen bieden.
  • Servicekwaliteit
    De cliënt krijgt een vast team van medewerkers die de zorg verlenen waardoor wij continuïteit en maatwerk garanderen.
  • Ontwikkeling
    Henriëlla Thuiszorg stimuleert de behoefte zowel bij cliënten als medewerkers om te komen tot een steeds eigentijdse definitie van zorg en het continu verbeteren van de beleving die hieruit voortvloeit.

Contact

Contact

Laan van Meerdervoort 306
2563 AL Den Haag

T 070 - 2012027
F 070 - 7110258
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij
HKZ
ZorgthuisNL
SBB
In Voor Zorg