telefoon: 070 201 20 27

Thuiszorg Den Haag

Voor iedereen kan er een moment in het leven komen dat het niet lukt om helemaal voor u zelf te zorgen. Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld ziekte, ouderdom, een lichamelijke of meervoudige handicap. Om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen is soms extra hulp en ondersteuning nodig. Dit kan tijdelijk of langdurig zijn. Soms is het geen eenvoudige beslissing om hulp te vragen.

Henriëlla Thuiszorg biedt u graag zorg op maat aan. Wij bieden persoonlijke verpleging en verzorging, individuele begeleiding, huishoudelijke ondersteuning en advies, instructie en voorlichting aan in regio Den Haag.

Thuiszorg met respect voor individuele voorkeuren

Nederland is ondertussen een multiculturele samenleving geworden. Cliënten van niet-westerse afkomst hebben specifieke behoeften die de kwaliteit van leven bepalen en ervoor zorgen prettig te leven. Kennis van cultuur, eetgewoonten, geloof, communicatie en omgangsvormen zijn belangrijke factoren in een cultuursensitieve aanpak van zorg, wonen en welzijn.

Henriëlla Thuiszorg wil er voor zorgen dat cliënten van verschillende culturele diversiteit zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen door passende en goede dienstverlening en zorg aan te bieden. Ons streven is dan ook om de beste zorgverlening te bieden aan de cultureel diverse inwonersgroep in regio Den Haag.

Uw zorgvraag staat centraal

De vraag van de cliënt staat bij Henriëlla Thuiszorg altijd centraal. Wij vullen die op zo’n manier in dat de cliënt zijn eigen leven kan leiden. Cliënten die zorg afnemen bij ons bepalen zelf weke zorg zij nodig hebben. Daarin zijn zij volkomen vrij en onafhankelijk.

Multiculturele zorg

De samenstelling van ons team is een afspiegeling van de Haagse bevolking. Dit maakt het mogelijk om een innovatief zorgaanbod aan te kunnen bieden, dat nauw aansluit bij de diversiteit in behoeften van onze cliënten.

Wat kunt u van Henriëlla Thuiszorg verwachten?

- Klein vast team
- Persoonlijke match
- 24/7 bereikbaar
- Professioneel
- Zorg op maat
- Snel schakelen zonder overbodige kosten
- Wij houden rekening met uw culturele achtergrond
- Ketenzorg

Contact

Contact

Laan van Meerdervoort 306
2563 AL Den Haag

T 070 - 2012027
F 070 - 7110258
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij
HKZ
ZorgthuisNL
SBB
In Voor Zorg