telefoon: 070 201 20 27

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is bedoeld om de zelfstandigheid van de cliënt te vergroten, te behouden of te compenseren door praktische en sociale hulp te bieden in het dagelijkse leven. Het kan gebeuren dat u zelf niet meer in staat bent om zelf structuur aan te brengen in uw leefsituatie, dan kunt u begeleiding van ons krijgen om weer grip te krijgen op dagelijkse leven. De cliént krijgt ondersteuning gericht op bevordering, behoud of compensatie van zelfredzaamheid om opname in een instelling of verwaarlozing te voorkomen.

De cliënt krijgt ondersteuning bij beperkingen op het vlak van zelfregie over het dagelijks leven, waaronder begeleiding bij tekortschietende vaardigheden in zelfregelend vermogen. De cliënt wordt tevens begeleidt indien nodig bij het toepassen en inslijpen van aangeleerde vaardigheden en gedrag in het dagelijks leven door herhaling en methodische interventie.

De activiteiten bestaan uit:

  • ondersteuning bij of het oefenen met vaardigheden of handelingen,
  • ondersteuning bij of het oefenen met het aanbrengen van (dag)structuur of het voeren van regie,
  • het overnemen van toezicht,
  • aansturen van gedrag.

Werkgebied

Henriëlla Thuiszorg verleent individuele begeleiding in Den Haag, Delft, Westland, Midden Delfland, Rijswijk, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer.

Contact

Contact

Laan van Meerdervoort 306
2563 AL Den Haag

T 070 - 2012027
F 070 - 7110258
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij
HKZ
ZorgthuisNL
SBB
In Voor Zorg