telefoon: 070 201 20 27

Henriëlla Woonzorg

Henriella Woonzorg is een onafhankelijke, particuliere onderneming met een gevarieerd aanbod aan zorg, wonen en welzijn in een veilig woon- leefklimaat. In de benaderingswijze staan de zorgvraag én de mogelijkheden van bewoners centraal. Henriëlla Woonzorg biedt een gevarieerd aanbod aan zorg voor ouderen: verzorging, begeleiding, hulp in de huishouding en hulp bij andere activiteiten.
Onze organisatie is er op gericht om kwalitatief hoogstaande zorg te verlenen aan ouderen. We doet dit in een omgeving waarin een groeiende groep ouderen een grote diversiteit aan zorgtaken vraagt. Voor de beantwoording van deze wensen hebben wij de beschikking over een goed getraind personeel, dat veel aandacht heeft voor de individuele bewoner.

Zorg met een hart

Als ouderen niet meer zelfstandig kunnen wonen en de beslissing tot opname in een verzorgingshuis wordt genomen, is dat een grote stap. De formulering van de zorgvraag is niet uitsluitend voor medici: Henriëlla onderkent het belang van de individuele wensen van de bewoner en zal bij het opstellen van het zorgplan hier dan ook rekening mee houden. Het doel is om de bewoner een thuis te laten ervaren in het samenspel van begeleidende, verzorgende, huishoudelijke en andere activiteiten in het dagelijks leven.

De mogelijkheden verkennen

In de filosofie van Henriëlla Woonzorg staat actieve deelname van bewoners aan het sociale verkeer centraal, net als de stimulans om daar waar mogelijk fysieke beperkingen te overbruggen. Met inachtneming van geestelijke, lichamelijke en sociale begrenzingen van ouderen zoekt Huize Henriëlla naar mogelijkheden om de bewoners te betrekken en te laten participeren.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij
HKZ
HKZ Back


Contact

Contact

Laan van Meerdervoort 306
2563 AL Den Haag

T 070 - 2012027
F 070 - 7110258
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.