telefoon: 070 201 20 27

Missie en visie

Missie

Henriëlla Woonzorg streeft ernaar om bewoners een veilig woon- en leefklimaat te bieden, waarin de vormen van verzorging worden afgestemd op de persoonlijke behoeften van de cliënt. Bij Henriëlla Woonzorg worden de cliënten gestimuleerd om – zover als dat mogelijk is – deel te blijven nemen aan het maatschappelijk en sociaal verkeer. Als organisatie bieden we onze medewerkers kwaliteit in werk en een inspirerende werkomgeving.

Visie

Het beleid van Henriëlla Woonzorg is gericht op het bieden van een kwalitatief goede woonfunctie en het bieden van professionele en kwalitatief verantwoorde zorg, waarbij de vraag van de individuele bewoner centraal staat.

Henriella Woonzorg stelt zich ten aanzien van alle onderdelen van de zorgverlening flexibel op en voegt zich naar de wensen en het levensritme van de bewoner.

De zorgverlening vindt plaats in huiselijke sfeer. De bewoner mag daarbij zoveel mogelijk zelf de inrichting van zijn/haar kamer bepalen. Respect, privacy en persoonlijke aandacht voor de bewoner staan ten allen tijde centraal.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij
HKZ
HKZ Back


Contact

Contact

Laan van Meerdervoort 306
2563 AL Den Haag

T 070 - 2012027
F 070 - 7110258
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.