telefoon: 070 201 20 27

Wonen met zorg in Den Haag

Wij zijn een in Den Haag gevestigd kleinschalige particulier wooninitiatief en kiezen er bewust voor om een kleinschalige organisatie te blijven. Zo kunnen wij goede zorg verlenen in een huiselijke sfeer waarbij persoonlijk contact centraal staat.

Wij bieden onze bewoners een veilig woon- en leefklimaat, waarin de zorg worden afgestemd op de persoonlijke behoeften van de bewoners. Ook stimuleren wij onze cliënten om – zover als dat mogelijk is – deel te blijven nemen aan het maatschappelijk en sociaal verkeer.

Onze woonvormen

Wij bieden onze cliënten de volgende woonvormen aan:

Voor wie?

Henriëlla Woonzorg richt zich op ouderen en volwassenen met een somatische, psychische of verstandelijke beperking, behalve volwassenen welke afhankelijk zijn van hoog Medisch Specialistische Verpleging of Verslavingszorg.

Respect voor diverse culturen

Henriëlla  Woonzorg houdt rekening met cliënten van verschillende culturele diversiteit. Wij streven er naar om goede zorg te verlenen aan hun specifieke behoeften die de kwaliteit van leven bepalen en ervoor zorgen prettig te leven. Zorg die aansluit bij de cultuur, eetgewoonten, geloof, communicatie en omgangsvormen van onze bewoners. Respect, privacy en persoonlijke aandacht voor de bewoners staan voorop bij onze medewerkers.

Uw zorgplan in nauw overleg

In overleg met de bewoner en/of familie en in nauwe samenwerking met de (verpleeg)huisarts en/ of andere disciplines zoals fysiotherapie wordt bepaald hoe en op welke wijze het zorgaanbod kan worden geboden. Op basis van de geestelijke, lichamelijke en sociale beperkingen van de bewoner wordt het zorgplan afgestemd op de persoonlijke behoefte. Henriëlla Woonzorg biedt veel ruimte aan familie en naasten om betrokken te blijven bij de zorg.

Levensloopbestendig wonen

Voor moeilijke beslissingen rondom het levenseinde hebben wij een beleid ontwikkeld. Wij zullen er alles, wat in ons vermogen ligt, aan doen om onze bewoners in hun laatste levensfase zo goed mogelijk bij te staan.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij
HKZ
HKZ Back


Contact

Contact

Laan van Meerdervoort 306
2563 AL Den Haag

T 070 - 2012027
F 070 - 7110258
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.