telefoon: 070 201 20 27

 • Wonen met zorg

  Kleinschalig wonen in een warm en vertrouwd verblijf

  Henriëlla Woonzorg (voorheen Huize Henriëlla) is een woonzorg voorziening in Den Haag, die sinds 1997 uitstekende kwaliteitzorg biedt in een kleinschalige setting. Er wordt veel ruimte geboden aan familie en naaste om betrokken te blijven bij de zorg. Wij bieden onze bewoners een veilig woon- en leefklimaat, waarin de vormen van verzorging worden afgestemd op de persoonlijke behoeften.

  Bij ons staat de individuele bewoner centraal

  Respect, privacy en persoonlijke aandacht staan voorop bij onze medewerkers. Onze cliënten worden ook gestimuleerd om – zover als dat mogelijk is – deel te blijven nemen aan het maatschappelijk en sociaal verkeer.
 • Woonvormen

  Wij bieden onze cliënten drie woonvormen aan:

  Onze bewoners

  Momenteel hebben wij bewoners met gevarieerde leeftijden op onze locaties, van 45 tot 101 jaar en van diverse culturele diversiteit. Op het Thomsonplein (beschermd wonen) verblijven meer jongeren en op de Laan van Meerdervoort (kleinschalig wonen met zorg) meer ouderen.

  Lees meer

 • Zorg in huiselijke sfeer

  Persoonlijke zorg in huiselijke sfeer

  Wij creëren een sfeer waarin de bewoner zijn/haar leven plezierig kan voortzetten en staan garant voor kwaliteit 24 uur per dag 7 dagen per week. U kunt bij ons gebruik maken van een uitgebreid zorgaanbod. De maaltijden worden aangepast aan de wensen van de bewoners en de mogelijkheid bestaat om samen te koken. Familie en naasten zijn altijd welkom!

  Activiteiten

  In huis worden veel activiteiten georganiseerd voor de bewoners zoals bingo en gezamenlijke uitjes. Indien de cliënt het wenst wordt geschikte dagbesteding gezocht. Verjaardagen worden ook samen gevierd. Er is natuurlijk ruimte voor uw hobby's en liefhebberijen. Elk jaar vindt er een kerstviering plaats voor de bewoners van beide locaties met familie en de medewerkers.
 • Rondleiding op locatie

  Wij nodigen u uit om eens langs te komen

  Wanneer u interesse heeft in kleinschalig wonen bij Henriëlla Woonzorg, dan raden wij u aan om eens te komen kijken. Dan kunt u zelf ervaren of u zich bij ons thuis voelt. Afspraak maken

  Onze woonlocaties

  Wij beschikken over 2 woonlocaties (Duinoord en Segbroek) in Den Haag.

Welkom bij Henriëlla Woonzorg

Huize Henriëlla gaat verder als Henriëlla Woonzorg

Met ingang van 2016 is de bedrijfsnaam van Huize Henriëlla gewijzigd in Henriëlla Woonzorg. De reden van onze naamswijziging is dat AAZorg  en Huize Henriëlla zusterorganisaties zijn.  Om dit duidelijker te profileren naar de buitenwereld zijn beide namen gewijzidg:

 •  Henriëlla Thuiszorg B.V. (voorheen AAZorg Zuid-Holland B.V.)
 •  Henriëlla Woonzorg B.V. (voorheen Huize Henriëlla B.V.)

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij
HKZ
HKZ Back


Contact

Contact

Laan van Meerdervoort 306
2563 AL Den Haag

T 070 - 2012027
F 070 - 7110258
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.